Vi erbjuder jaktvapen från alla världsledande tillverkare. Vårt nära samarbete med de stora vapengrossisterna i Sverige som ger trygghet för dig som kund i form av garantier, service och finansiering. Sauer, Blaser, Beretta, Sako, Tikka är märken som är mest populära för den skandinaviska jägaren
Vi är också med i Skandinaviens största inköpsgrupp, Jaguar Gruppen,  som genom stora inköp och egna varumärken pressar priserna. Jakt & Friluftsgården är utsedd till Sauer Premium Store & Sauer Service Center.

Är du intresserad av andra, lite udda märken, så går det nästan alltid att ordna. Letar du efter begagnade vapen, kan vi alltid erbjuda ett intressant utbud.

 

Finansiering

Om du vill dela upp din betalning så är det fullt möjligt. Vi samarbetar med Wasa Kredit. Kom in till butiken så berättar vi mer.

Vi har tillsammans med vår partner en ny skjuttunnel 3 minuter från Jakt & Friluftsgården, öppen 24h om dygnet. Tunneln är 100m lång och har allt som behövs för att du effektivt ska kunna skjuta in ditt vapen. Gör din bokning på www.x-range.se

Varumärken i butiken: