Jakt och Friluftsgården_H__2633_ton1

Varmt välkommen till oss

Jakt & Friluftsgården slog upp dörrarna år 2000 av Fredrik och Mathias med ambitionen att skapa en modern och trivsam jakt och friluftsbutik för det syd- och mellanskånska ”utefolket”. Båda är hängivna jägare med stort natur och hundintresse och upplevde att de jaktbutiker som existerade i regionen inte kunde erbjuda vad de själva sökte. Butiken ligger strax utanför Lund på Stora Råby Byaväg i en ombyggd gård med utsikt över den skånska slätten – här råder lugn och ro!

”Vi vill att våra kunder skall kunna slappna av och få bästa upplevelsen hos oss – inte stressa runt och kolla när parkeringstiden går ut. Vi finns här för att hjälpa och guida våra kunder med deras frågor och val på bästa sätt. Vi talar om våra heliga fritid – och då måste det få ta tid att hitta rätt produkt” säger Mathias.

”Genom åren tror vi att vi har lärt oss vad våra kunder vill ha. Därför är vårt sortiment ganska brett men vi ger aldrig avkall på kvalitet” fortsätter Fredrik.

”Hos oss skall det alltid finnas det bästa och senaste som marknaden har att erbjuda men också produkter till den lilla plånboken”.

Idag har vi kunder från norr till söder och man kan handla på distans fast att vi inte har någon webbshop – bara kontakta oss så hjälper vi mer än gärna till att skicka önskade varor hem till er!

Vi som jobbar på Jakt & Friluftsgården hälsar alla varmt välkomna!

Rulla till toppen