Vår Filosofi

Jakt & Friluftsgårdens verksamhet är byggd på ett par grundläggande principer.

Ett brett sortiment med det senaste
Vi vill erbjuda våra kunder ett sortiment som motsvarar deras krav och förväntningar. Därför har vi ofta mer att erbjuda än våra konkurrenter i form av olika varumärken i olika prisklasser. Branschen är dynamisk med många nya produkter, material och lösningar. Vi försöker att välja ut det bästa som vi tror passar våra kunder från leverantörer som arbetar långsiktigt och med kvalitet. Och så erbjuder vi givetvis det kända och väletablerade.

Hög servicenivå
Vi vill inte vara en opersonlig självbetjäningsbutik. Vi finns här för att hjälpa till och ge råd, svara på frågor och lotsa rätt. Så tveka aldrig att fråga om det är något som undrar över – eller påpeka om det är något som du saknar i vår butik. Kanske kan vi inte svara på alla frågor direkt – men vi kan ta reda på det.

En aktiv butik
Vi tycker det är roligt när det är full fart i butiken. Mycket folk som träffas och snackar. Därför satsar vi på att vara mer än en renodlad butik. Hit skall du kunna komma för att lära dig mer, få inspiration och vidareutveckla ditt fritidsintresse. Det är därför vi bjuder på föredrag, har produktvisningar och lite kul happenings.

Trivsel
Vi månar om att det skall vara trevligt att komma till oss. Med miljö, inredning, människor (och hundar) vill vi skall skapa en oas där man i sitt eget tempo kan strosa omkring utan att känna stress.

Rulla till toppen